Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick

Kanske kan man se
havet i någons ögon,
det lekande allvaret,
horisonten längst ut,
skimrande blåa
med svarta ramar,
det gränslösa vilande,
lugnet före stormen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-11 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta