Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en och tvåordsradingar


Ur solpupill


solpupill
i kaffekopp
blicken därnere
som vore
hel värld
att beskåda


barnet
på gunga
häver sig
framåt
vill vara
den ende
glindrande
strålbadaren


humlan
förökat sig
svärmar nu
glödande kring
solrosfönster
och arttusenden


solstinna
sandalfolket
troppar iväg
vart meditativt
vågbygge bär
dem ut
mot
öskimret
och
stillnaden




Bunden vers (Annat versmått) av BenGust VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-12 09:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig dikt i staccatotakt med vårkänsla!
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP