Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleknar

Människor bleknar,
hur starka de än har varit,
tids nog försvinner de
från ens världskarta,
universums mittpunkt,
platsen närmast hjärtat
som var så svår att nå
men som brann av eld




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-12 20:38



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
En bitter känsla som inte är helt sann för mig som har evigheten inom mig.
2022-03-14

  Kungskobran VIP
Eftertänksamhetens blanka blekhet gäller för alla
2022-03-13

  Gunnar Hilén VIP
Ja det är väl så att de flesta tröttnar man på under sin vandring framåt. Men hur gör man för att åtminstone en inte ska blekna ? Jo man ska kanske dämpa de egna färgerna.....se sig som bara en i mängden....
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta