Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Som en skir liten gul fjäril kan flyga om sommaren
skulle jag kunna dansa i dina armar

Som underbar musik skulle jag kunna röra vid dig

Som porlande vatten skulle jag kunna skratta och le åt dina skämt

Som vinden försiktigt fläktar träden
skulle jag kunna gå brevid dig

Som en ensam människa skulle jag kunna falla som en fjäder
och landa i en vattenpöl
För att aldrig resa mig igen




Fri vers av däven
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-08-02 00:00



Bookmark and Share


  Paraply
Gillar bilden du målar upp med denna
Mkt fint
Tack:)
2006-08-03

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar verkligen dina metaforer=)
En bra dikt i sin helhet

Kram Jenny
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

däven
däven