Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tar till mitt hemliga vapen och skrattar åt månen \"Tro inte att du skrämmer mig, jag är världens modigaste människa!\"


En ensam kväll- och jag



Onyktert, dimmigt och inte riktit där.
Stora klunkar som tar en ännu längre bort, ryser.
Fan vad det smakar, varför göra det?
svaret kommer med den varma känslan som lägger sig i magen
och berättar att allting kommer att ordna sig.

Ensam, inte ens \"socialt drickande\" utan bara helt jävla ensam.
inte ens någon att skratta med, inte ens det.

Ryser

Önskar att jag alltid kunde känna mig såhär, men aj fan vad ont det gör
Plötsligt, en stark hand som trycker ihop bröstkorgen
det blir svårt att andas och tårarna kommer

de faller och faller men utan att ta med sig någonting ut
de tömmer mig bara på vatten

Lika bra att lägga sig ner innan man gör någonting som kommer att ångras i många dagar.
Lika bra att hoppas på en bättre start
imorgon




Fri vers av däven
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-08 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

däven
däven