Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek?

Sitter fast, hjälp mig?
Jag vet att du har så många andra, att jag knappt existerar.
Men snälla, jag ber. Jag gör vad som helst,
vad som helst.
Jag kan inte allt, lär mig?
Vad som helst för dig, vad som helst.




Fri vers av däven
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-09-25 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

däven
däven