Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan vad jag vill älska dig

Har inte du sett frusna tårar falla,
kanske någon som sitter på ett golv och nästan faller igenom det?
Inte någon som hatarhatarhatar alla som är där runtomkring och
stjäl allt som är värt något?
Som hatat någon utan att veta varför?
Aldrig någonsin frusna händer som väntar.
Väntar på kraft att tina och att smeka någons kind?
Mina händer.
Din kind.




Fri vers av däven
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-10-22 22:09



Bookmark and Share


  osynlig
jättefin text.
titeln är otroligt bra
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

däven
däven