Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaparen

Jag är skaparen
av mina dagar,
jag går och de följer
i mina spår
som nyfikna hundar
Allt är möjligt
där vi dansar fram
i vår värld i världen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 773 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2022-03-13 21:32



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
En mycket bra text. Jag tänker på Forrest Gump (sorry)
2022-03-21

  lodjuret/seglare VIP
Läsvärd textilt
2022-03-20

  Eva Langrath VIP
En text som andas hopp.
2022-03-18

  Monika A Mirsch VIP
Djupt och
innerligt -
TACK!
2022-03-14

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Den är som en prolog till en fantasyfilm. Berättande och storslagen och känslosam.
2022-03-14

  Kungskobran VIP
Så rätt, man skapar själv sitt liv och skyller inte på andra
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta