Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alarm

 

Pest eller krig

Krig och pest

Frågan är vilken intrig

Som dödar flest

 

Maskingevär, maktbegär

Virus som vapen, rena galenskapen

Olika sidor av samma mynt

Ett skådespel, oförlåtligt grymt

Sanningen verkar sekundär

Varför/varifrån viruset rymt

Mångmiljardär-skumraskaffär

 

Pest eller krig

Krig och pest

Frågan är vilken intrig

Som dödar flest

 

Ryssland, rena rysaren

Från fackspråk till bondska

Urmodern till all ondska

Vem blir rik

På onyanserad retorik

Folkupplysaren

Tredje makten, bolagspakten

Monopol för självändamål

 

Pest eller krig

Krig och pest

Frågan är vilken intrig

Som dödar flest




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-15 09:11



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den brutalitet lurar under ytan blir delvis synlig i denna karga text, där det originella språket bidrar med mycket.
2022-03-15

  KattenKin VIP
https://galleries.vidflow.co/awitness
2022-03-15

  Ulf Carlsson VIP
Vitsig och vass spekulationsdikt med ett omkväde som biter sig fast!
Huruvida "pesten" är en intrig, en skapelse av ondskefulla makter, är inte alls lika tydlig och trovärdig som att "kriget" är det. Det torde råda någorlunda konsensus om Putins galenskap och stormaktsambitioner, men många av spekulationerna om Coronapandemins orsaker måste nog betraktas som rena fantasier av dem som aldrig säger rent ut vem, vad eller vilka som ligger bakom.


2022-03-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
kungar kan inte stanna vid makten utan de ändlösa krigen efter Kristus, sa byhövdingen till oss som barn.
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP