Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost

 

Teknokratin trappar upp

ökar takten

penetrerar, infiltrerar

tar över makten

svårt att förstå

ändå inför öppen ridå

imperialistisk statskupp

våra val spelar ingen roll

Industri 4.0

övervakning och kontroll

marionettkabinettets ministrar

tar omhand

säljer folk och land

tredje makten klipper och klistrar

hokus pokus nytt fokus

målmedvetna har koll

alla på samma boll

jävla liv med olika perspektiv

gräsrotsgräl har såklart ett skäl

indelning ger utdelning

lydnad och skam

tur att vi har självcensur

politiskt papegojprogram




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-14 14:57



Bookmark and Share


    Bishkeks söner
målmedvetna har koll

alla på samma boll



sjukt fint.
2022-06-21

  Solweig Jansson VIP
Den här vill jag höra dig läsa och det gäller flera av dina senare alster !
2022-03-18

  TrollTörnTrappan VIP
Skickar man flaskpost blir det svårare för teknokratin att klippa in sin kontroll över..? Fruktansvärt fascinerande meddelande..! Smaksatt med läckra sliskigheter såsom "marionettkabinettets ministrar", "gräsrotsgräl" och inte minst det sista ordet..
2022-03-15

  Kungskobran VIP
Kanske tur
att vi har självcensur
annars skulle etern explodera
och hela jorden erodera
till en enda gyttjig pöl
för lögnarna att vältra sig i.

Fint fångat av dig




2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP