Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asyl

 

Under min korkek
skjuter nya skott
krig är en barnlek
det har nätets Nostradamus
minsann förstått
petar i Putins hjärna
amatöranalytisk stjärna
den stereotypa
vill de goda strypa
oräkneliga, oberäkneliga
är de antal krigstal
som snackar moral
solidaritetskort i ny upplaga
formbarheten
för flockidentiteten
strategisk framgångssaga
Magdalenamakten
närmar sig NATO-pakten
strax i en rävsax
peppar peppar
verklighetens köldknäppar
med lite flax överlever själen
i en annan galax




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-14 14:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mitt i strömmen av rim glimtar intressanta begrepp fram : "amatöranalytisk", "Magdalenamakten" och "flockidentiteten".
2022-03-15

  Kungskobran VIP
Kan man få asyl från all denna skit
och få en respit
till ett hörn av himmelen
så ses vi där igen


Fint fångat av dig om verklighetens ”parodi”


2022-03-14

    Sefarge VIP
Så Kluriosiskt KattenKin
fyndmässigt skriftat!
;)
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP