Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund

Havet slukar mig
med sin glittrande blick,
jag är besegrad, leende,
överlämnad åt ögonblicket
där jag sitter på klippan
Vårvinterns vågor sjunger,
krossad, gnistrande is
böljar fram och tillbaka
under dagens sista sol
och jag kan inte annat
än att fortsätta le




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-14 21:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker dikt som tar mig till havet och får mig att känna vinden och doften.
2022-03-15

  Monika A Mirsch VIP
Din dikt om Havet
är någonting av det vackraste
jag läst
Tack
du den skrivande
tysta!
... och inte heller jag
kan någonting annat
än att fortsätta le
Du gav mig
tröst i natten!
2022-03-14

  Bo Lövhalka
En mycket bra text
2022-03-14

  AndLou VIP
Finns det något mer levande än havet? För mig är svaret naturligtvis mycket enkelt, havet är liv, havet är livet! Underbart ordat! :)
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta