Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrar

Jag har havet
på min sida,
alltid vågorna
mot stranden
i samma takt
som hjärtat
Vi glittrar
tillsammans,
havet för
och jag följer
i en dans
utan slut




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-16 11:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om det fascinerande havet
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta