Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Havet slår
sina klockslag
mot stranden,
utan hänsyn
till omvärlden,
evighetens tid
är alltid samma
Att sätta sig där
är att nollställa sig,
vila en stund
mot horisonten
medan havet
fortsätter leva
sitt vilda, lugna liv




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-17 20:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin evighetskänsla
2022-03-18

  AndLou VIP
Havet är liv och att få leva vid havet är livet!
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta