Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

När jag var liten
fanns inte havet,
det var ännu
bara en dröm
När jag tillslut
fann det
var det mer
än verklighet,
det var allt
jag längtat till
utan att veta




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-17 21:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Havet fanns där sedan jag var liten
men det var något jag längtade efter utan att veta.
Det var att segla på det omgiven av bara horisonten
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta