Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall

 

 

Ju större maktens män blåser upp sitt eget ego, desto större blir fallet.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-18 07:59



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Har de dessutom Napoleonkomplex har dom närmre till golvet.
2022-03-22

  ULJO
Så sant och klokt sagt
2022-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt tänkt och formulerat.
2022-03-18

  Sparvögat VIP
Sanna ord…
2022-03-18

  Kungskobran VIP
Högmod går före fall
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP