Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden

Även träden,
hur de står där
vid havet,
sökande skydd
med sina armar
ovanför huvudet,
vindpinade,
märkta av evighet
men stilla
som i väntan
på nästa dag




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-18 12:52



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
En skön beskrivning av vindens offer nummer ett. Träden. Jag har i hela mitt liv registrerat träden och deras kamp mot vinden. Kanske är det det man gör när man studerar eller bara tittar på träd? Vad har vinden gjort med detta träd?

Så bra beskrivet om träd, "som i väntan på nästa dag".
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta