Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvann

Allt försvann
i ett telefonsamtal
från dig, allt du sagt
trodde jag inte längre på
Vår starka värld krackelerade
där framför mina förvånade öron




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-20 04:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det var nog lika bra så.
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta