Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärnklar natt

 

Månskäran ny

bland blinkande stjärnor

den klara natt

så liten jag är i världen

alltid på väg

 

Allt är en gåta

ett förunderligt tecknen

fullt av magi

i trollkarlars händer

mirakel o fantasi

 

Blickar uppåt

ser kometer flyga

stjärnfall som faller

då vill jag önska

allt jag inte hann

 

Planeter vandrar

bland Ursus o Gemini

finns Karlavagnen

en milkyway av drömmar

flera tusenfalt

 

Så rullar ljuset

in över jordens kant

nattens alla under

blir till dag

väntan på en ny natt




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2022-03-20 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP