Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre

Med havet i ryggen,
i bröstet, överallt
känner jag dig
inte längre,
du försvinner
som en solnedgång
i min oändlighet
och dina spår
suddas ut
av våg efter våg




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-20 19:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
En önskedröm, ?
2022-03-20

  cilax VIP
bra
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta