Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag var en vals dödsdag.


Den var så stark att vart vi än gick stötte vi på den, vi tog den under belägring.
Han sa, "Jag svär, ni kommer in i apokalypsen, ni kommer att göra eran livs största misstag genom att skjuta mig."
Vi sa, att du lämnade mitt liv i oss, du pratar om misstaget.
När han såg vår beslutsamhet smalnade cirkeln, och han förvandlades plötsligt till en fladdermus och hoppade ut ur oss.
Vi hade redan kommit förberedda, även om det förde undergången, brydde vi oss inte längre för att döda den var den största belöningen.
Vi fortsatte med det i samma takt, några av oss som stavar, några som pumor och några som örnar.
Vi fångade den i en bäck, men den kastade sig in i ett slott.
Vi höll på att gå in efter honom och fånga honom när han teleporterade sig själv till TV:n och flydde till filmvärlden.Vi återvände skyndsamt till huvudcentret, slog på alla monitorer och såg att han hade signerat tusentals filmer.
Detta är världens spådomar från dessa filmer.
Han skulle komma med apokalypsen genom att lita på dem.
Medan vi dök in i filmvärlden och letade efter den i filmer fångade vi någons spår, men han visste inte om det.
Vi åkte med de sju krigarna till tiden för filmen där den gömdes, men vi lämnade inget utrymme att fly eftersom vi hade alla utgångsdörrar från filmen.
Medan vi gjorde detta var vi i ständig kommunikation med huvudcentret och en av krigarna var där.
Han visade oss hur vi kunde passera med hjälp av strålen, och vi passerade där och nådde filmuppsättningen.
Han tog på sig en enkel roll och försökte gömma sig, när vi fångade den skådespelaren direkt och han flydde till huvudskådespelaren, som var huvudmannen.
Vi gjorde en sådan tajming i ögonblicket för hans flykt, i ögonblicket för inresan, att vi lade både originalet och den unga versionen på marken, precis bredvid en val på stranden.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-03-20 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP