Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar

Jag samlar på dagar,
har så många fina
i olika färger,
vissa gnistrande
mer än andra
De är sorterade
efter känslor,
inte ämnesvis,
det är mitt hjärta
som har hjälpt mig




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-21 06:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fin dikt, gillar
2022-03-21

  Peter G VIP
En text som ger bra känsla!
det är de fina dagarna som stannar kvar i hjärtat!
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta