Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av kardemumma

 

Bakar kaka

doft av kardemumma

i hela köket

värmen sprider sig

en gnutta kanel

med  socker på

sen mumsar vi

med hallon och grädde

Bullkalas




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2022-03-22 08:24



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP