Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer

Varje dag
slår jag ut
lite mer
än nånsin
Det är havet
som släcker
min törst
och får mig
att växa
över gränserna
Jag blomstrar,
tar all plats
jag borde ha,
breder ut mig
som glittret
över vågorna




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-22 17:55



Bookmark and Share


  Orion93 VIP
Ljus som blinkar på vågorna
Det vidgar mitt område och tänjer på mina gränser.
I den här processen utvecklas och växer jag.
När jag blir större ökar min törst.
Äntligen insåg jag att jag kommer att bli jättelik och hoppa i storlek.
Jag älskar det här havets skönhet.
Det drar mig lite mer för varje dag.
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta