Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar i nattmörkret

Vem är du som tar dig makt över oss
Beordrar med skräckväldets hot
Kräver utan respekt för livet

Du spiller blodet ur livet
Till vilken vinning
Endast den tomma smärtan

Och sorgen
och vakuum efter det som var
finns kvar

Ondskan, jag förstår inte ondskan, varför?
Respektlösheten för mänskligheten,
för människan, den som kan vara du eller jag

sorgens ändlösa smärta
generationer kommer bära den vidare
Men motståndet bär framtidens hopp

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-11 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta