Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanfaller

Vi sammanfaller,
havet och jag,
lika mäktiga
som ensamma
Våra dagar
är ständigt nya
och ändå vet vi
sedan så länge
Människorna
kommer och går
som om de letade
efter något
medan vi böljar,
glittrande lugnt
som om vi aldrig
gjort något annat




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 108 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-24 11:37



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
En ro och stillhet i denna:-) Tack!
2022-03-29

  AndLou VIP
Den sjunde vågen är alltid den största av blöjorna, så kanske är också det sjunde mötet det största och bästa! Vackert! :)
2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta