Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOSSILSÄNG


Och de reste sig över natten,
några hade skära och några hade lie.
Liens ansikten är bundna med svarta band
Deras ansikten kunde inte ses från mörkret.
Men de var väldigt trånga.
De skingrades på stadens torg med en militär disciplin.
Fotsteg skakade rutorna.
De som är rädda för att gå till dörren
från planen
Han tittade under fönstret.
Rädsla fyllde mångas hjärtan.
Men många sov fortfarande.
De sa att de skulle lämna skadebedömningen till morgonen.
På morgonen genomsyrade rädslan deras själar.
Och deras tungor är bundna
De kunde inte säga någonting.
När han inte vittnar om vad han ska berätta sanningen
De lämnade skadebedömningen till apokalypsen
För de svarta kapporna hade tagit gatorna.
Och skrev historia
Det fanns ett folk
Och de var väldigt civiliserade
Men om du får en sjukdom
De förstörde sig själva
I dessa kvarvarande ruiner
De sa att de är resterna av den civilisationen.
Det här vraket är utanför en mans egen säng
Det började med att andra gick i säng.
Och för det ändamålet
Längtar efter en slöja
Det var unga flickor.
separeras från nära och kära
tiggeri som salami
Några kastades i sopcontainrar.
Och världen vänder ryggen åt någon
När du dämpar dina lampor,
Å ena sidan med en falsk illusion
Han försökte se tiden perfekt.
Och de som vaknade sa
Jag svär att det var en fantastisk illusion
Vi har inte flyttat på flera år.
De som lämnar räkningen till apokalypsen
Lämnar utan att se tillbaka
Fossilerade rester som ska rengöras
De lämnade efter sig.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-24 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP