Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man och kvinna

 

 

det som inte dödar härdar

jo tack, det har hon blivit varse

allt jäkelskap hon råkat ut för

av ett riktigt arsel

 

brutna löften och lögner

är vad hon fått serverat

bara så förbannad

hon hade nästan kreverat

 

han hade mage skylla på henne

"du fanns inte där för mig då"

"jaha, var var du själv då?"

han låtsades inte förstå

 

"jag har behov han sa"

"som du inte kan tillfredsställa"

"det måste du förstå"

"jaha, mina behov då?"

 

"det är inte detsamma, jag är ju man"

"nu snackar du skit rent ut sagt!"

"du är ingen riktig karl" 

"du tror visst du har större makt"

 

"nä, packa din väska och försvinn"

"dra till ditt älskade vänsterprassel "

"jag hoppas hon är duktig i hemmet"

"annars blir det nog en massa trassel"

 

"du kan inte göra så här mot mig"

"jo, jag kan göra precis vad jag vill"

"men jag älskar ju dig"

"ha! du är ju helt imbecill"

 

"du kommer ångra det här"

"no way! detta är min biljett till frihet"

"bryr mig inte om dig och ditt liv"

"här får du för all din taskighet"

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Öknens Ros VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-26 09:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det elfte budordet: Du skall icke generalisera. Damer kan också ju...
2022-04-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ord och inga visor i din dikt med kvinnokraft!
2022-03-29

    Lena Staaf VIP
En kvinna som har fått nog. Men sorgligt är det att de inte kunde förstå och respektera varann och hitta gemensam väg framåt.
2022-03-27

  Kungskobran VIP
Kul skrivet, tyvärr funkar det inte alltid på det viset.
2022-03-26

  angela Täubert fd Jansson VIP
Känner igen den känslan, skrivet med glimten och kraften i ögat. Bravo!
2022-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP