Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fram

Jag växer fram
ur skuggorna,
en arm, ett ben,
alla drömmar
som vävts
och åter är jag
den jag varit
och skulle bli
Ur mina ögon
ser jag allt igen
för första gången
i ett starkare ljus
och nu når jag
allt jag velat ha




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-26 20:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Återfödsel. Nyfödsel. Födsel.
2022-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta