Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHHRAZAD



I Scheherazade frågade de hur många barn du har.
Hon sa att det jag har utbildat mig till skådespelare är tusen, det jag har utbildat mig till författare är ett.
Men hur håller man dem på plats? sa de.
Medan han var den sist födda, var den förstfödde den mest saga, hans namn kom in i berättelserna om Tusen och en natt och sa att det var Kasim.
Vi anordnar tävlingar varje år med Ali Baba och fyrtio tjuvar .
Men när det sägs att hans tjuvar besegrade djinnen också?
Min sista son, som är en ande, sa att han undersökte dem alla och skrev ner sina ambitioner!
Sedan kommer han till sina bröder och spelar dem!
När de frågar vad han heter
sa Alladdin!




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-03-26 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP