Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

 

Tidig morgon. Ännu har inte ljuset kommit. Kan inte sova. Många tankar möter rastlösa ben. Vrider och vänder det är hopplöst. Kokar kaffe mitt i natten. Grädden är slut. Hittar en burk i kylen. Spraygrädde det får duga. Det blir ett mönster ett berg av mums i det svarta. En kopp för att väcka kroppen. En kopp för att somna. Vägarna till sömn är många.




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-03-28 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP