Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

Inget står emellan
mig och havet,
jag kan nå det
med en blick
och all min längtan
Jag följer vågorna
över horisonten
och under himlen,
hur de aldrig tar slut




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 165 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-03-28 17:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Som barnbarn till yrkesfiskare har jag lärt mig att älska havet.
Söker mig dit så ofta jag kan.
2022-04-01

  Kungskobran VIP
Havet är evigheten
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta