Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en vind






När jag vaknar en morron och husen står
upp och ner.
Jag har länge sytt på mina vingar
att fästa på mina tankar.
Så länge dom varit inspärrade.
Att fönsterglaset likt rinnande vatten
ska skjölja över mitt ansikte
Huden vecklas ut till ett segel.
och att mina ögon ska bli en port ut
Jag är då en vind









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-30 14:32



Bookmark and Share


  Niliboy
Å, jag är en liten fjärt som blåser omkull i vinden! Fint Lars!
2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg