Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

Kanske är det just så här livet är
- en slumpmässig standardfördelning av galenskap




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Linil VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-31 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP