Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfter

Dagen lyfter,
som om någon
hållit den
i sina händer
hela natten
och släpper den
fri som en fågel
och den stiger
mot himlen,
sprider sig
från rött skimmer
till blå klarhet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 82 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-02 05:20



Bookmark and Share


  AndLou VIP
Denna dagen ett liv, där alla dagar har sitt eget värde, på sitt alldeles egna sätt!
2022-04-02

  Kungskobran VIP
Så fint strömmar av optimism
2022-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta