Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Annaemi


Fredsduvan

Hon flyger över världen
med en olivkvist i sin näbb
och människorna ropar
kom hit
kom hit
hör träden susar all vår längtan

Men var kan hon landa?

Hon flyger vidare
genom alla tårars regn
och människorna ropar
håll ut
håll ut
här finns hoppets gröna grenar

Hon kommer snart igen!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-03 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP