Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klar

Jag börjar om,
låter allt sköljas ut
med vågorna,
blir gnistrande ny,
böljande mjuk
och med en blick
av himmel och hav
när jag återvänder
som mig själv
i klaraste form




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-03 11:26



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Yes! ;)
2022-04-04

  Kungskobran VIP
Fantastiskt, som ett diskmedel med extra gnistrande glans medel
2022-04-03

    Lena Söderkvist VIP
Ja, tänk om man kunde skaka av sig det man ångrar bara - så där. En skön liten önskedröm som ger igenkänning hos fler än mig skulle jag tro.
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta