Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbild

Havet är min avbild,
vi är gjorda av vatten
och böljande vågor,
ständiga drömmar
mot flyende horisont
Det var här jag föddes
en gång för länge sen,
nu blir jag den jag är
med insidan vänd ut
och vinden i mitt hår




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-04 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta