Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

Inget hindrar mig
från att springa
åt det andra hållet
nu när jag kan,
när stjärnorna lyser
över hela himlen
med ett budskap
jag inte kan tolka
men som känns
i hela min själ




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 88 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-04 23:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är lätt att springa vilse
i vintergatans svaga sken
när oron sprider sig i kroppen
vart är jag på väg

Uppvaknandet sker långsamt
när morgonen gryr
oron lättar
en ny dag har börjat

Ger mig ut på våtblank asfalt
kontorsfönstren lyset gula
en och annan syns därinne
snart sitter jag där framför skärmen


2022-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta