Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som sappa på en sappstatian


Dom säger de en bra da, de bra, bra
da i da

da da da

aaaaaah !! bra

va bra dara

ja de bra tara ara bara bra bah

sa Sara Sacramenta a das daramba Alabama

In da Dar Al alla

fan ta alla dar

som sappa i sappstatian




Övriga genrer (Översättning) av Lars Gullberg
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-06 12:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Kan vi inte längre berömma dina dikter? Ledsamt! Å jag är inte behörig längre!?
Varför! Jag blir ledsen! Din vän Birger
2022-04-10

  Ninananonia VIP
:) Den här var skoj att läsa...
Jag skrattar fortfarande men anar viss ironi i din tanke :)
2022-04-10

  Anya VIP
Ler när jag läser även om det finns dova toner. Språk är komplext och här fick man läsa flera gånger.
Så här kan inte jag skriva.

2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg