Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa tankar

 

Mina tankar var som havet
de hade ett mörkt djup
på vågor böljade rasande
reste de sig som vågkammar
och landade i ett vakuum
av stillastående vatten




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-04-07 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP