Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till utmaningen att skapa en bild som kan visa vad en stol betyder för oss kvinnor, förutom sex-dans med stol förstås, så var kreativa, det finns massor att gestalta i bilden.


Är trädet en varelse?

Ni förstår nog inte det här men trädet som är på berget utanför mitt fönster, betyder så mycket för mig och att jag ställt stolen framför fönstret och sitter på knä i den lutar mig fram mot ryggstödet, det är så skönt för ryggen, så underbart att sträcka ut den lite och de detta kraftfulla Guds träd där utanför. Som på en stol sitter varelsen mitt emot vårat hus, något är det som den kommunicera med mig om. Hyresvärden sågade ner björken som skymde utsikten för oss i trappuppgången och nu finns inget i vägen, direkt kommunikation och jag sjunger klagosång för att få trädets fåglar att sprida ordet som området signalerat så länge. Blir det rätt? Och jag ser ut lika kraftfull står han där, den enda man jag behöver Trädet i sin ja, hur...

Ser på honom den enda man som är för jag har ingen bakom mig där som jag står på knä i stolen. Vet att han trodde den var till sex men nej, den var till att vila mig.

Trädet, det viktigaste som är
och ingen mer än jag vet om
det starka..
som står, så Gud! jag är där utanför!

Förstår ni prakten?

Och varför vi behöver träden?

Önskar att många män söker
sig hit till det nybyggda Backa.

Polismän som spanar i grottan uppe på berget.

Jag vet inte om ni förstår det här

(Filosofin bakom alltet)

Vet inte ens om det heter så.

Men män behöver inte guld där nere
som finns i skriften och i riket ovanför
jag undrar om kvinnor börjar utbilda sig
i människan som en gång varit trädets avbild.

Nej, jag fattar inte detta själv, vilken lärare jag är.

Men konsten måste ändå få flöda, ser ut på livet...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-07 15:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Man behöver inte förstå allt som en annan skriver.

Jaaaa, trädet ÄR en varelse.

Precis som grässtrået.
2022-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP