Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värld

Det är dröm
och verklighet
som i vågor
går in i varandra
till ett hav,
en egen värld
i världen,
ett universum
som böljar
och stormar,
okontrollerat
och skimrande




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-07 19:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint,
bokmärkes
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta