Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8/4

Åska och hagel; 
tempen sjunker ner till noll 

- blommor kämpar på  

tålamod och ännu hopp 
i lynnighetens månad




Bunden vers (Tanka) av Lena K Nilsson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-08 13:47



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Lynnighetens månad -
Bra formulering. Här mi Gävle har vi fått
mycket snö, eländigt ting att skotta
2022-04-08

  Sparvögat VIP
Väl skrivet om lynniga April…
2022-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Vi har samma Aprilväder, det har både regnat och haglat, inväntar sköna Maj.
2022-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP