Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Jag lyssnar
på fågelsången
i mitt bröst,
havsmåsarna
vet nåt om frihet
jag inte vetat
och jag följer
från hjärtat ut
över vågorna
där vi dansar
strax ovanför
med våra vingar,
tunna och starka
som drömmar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-08 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta