Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling

Havet speglar
bara mig
där jag står
bland vågorna,
min spegelbild
flyter ut
till ett leende
som sakta
försvinner
medan jag
länge står kvar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-09 09:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Spegel spegel på vattnet där…

Fint! gillar
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta