Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av tankar






Skriver fönstrets
regn
och låter
orden rinna på glaset.


Sträcker ut
min hand och smakar
på det.


Och jag går ut och
ställer mig
i orden


och känner
mina tankar och din blick
nära mig.


I ett gathörn, i dikten,
i tanken,
och i blicken.


Sitter jag och tittar ut
genom fönsterglas


och ser
en värld


som inte
längre finns.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 85 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-04-09 16:45



Bookmark and Share


  Niliboy
På ett café kanske tittar ut å får en filosofisk massa tankar om världen som kanske inte finns nå mer, vackert Lars!
2022-04-10

  Nanna X
Oj den var verkligen fin, vilken närvaro! Tonsätt vetja ; )
2022-04-09

  Ninananonia VIP
Fina är dina ord och tankar...
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg