Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Natten runt havet
är av ett mörker
som inte finns
någon annanstans,
som lyser starkare
än dagens ljus
om man stannar
och lyssnar till allt
som sakta börjar om,
opåverkat och rent
ur djupet, mot himlen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 112 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-04-10 08:09



Bookmark and Share


  Stisse
Fint skaldat om ljus och mörker. Tycker om bilden av "lyssnar till allt som sakta börjar om".
2022-04-11

  Kungskobran VIP
Det är bäst att börja om på nytt igen som Povel Ramel sjöng
2022-04-11

    Lars Gullberg
Du verkligen fångar hela bilden här med ljus och mörker i ett. Jättefint


2022-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta