Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonten

Bakom fransars skugga,
bakom lekande livet
föll dina tårar tyst

Obemärkt,
rör du dig förbi

likstelheten i tapeten

sätter färg på
solens färger
i rimfrosten

Du blöder,
internt,

men bölderna
varar aldrig

Du slätar ut allt

tills du skrapar
horisonten...





Fri vers av Seasons VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-11 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP