Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagg

Staden sitter kvar
som en vass tagg
från en vissnad ros
i min nyutslagna själ
som bara vill ut
över det öppna havet
utan att titta tillbaka
på gatorna, gränderna,
labyrinterna utan slut




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-12 19:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Horisonten lockar och skrämmer som den flygande holländares öde.
2022-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta